Thuis

Shenzhen City Breaker Co., Ltd.

China Shenzhen City Breaker Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen City Breaker Co., Ltd. certificaten
Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

—— VICTOR

Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Duitsland opdracht!!

—— Duitsland Fabian-Scherb

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen City Breaker Co., Ltd.

Shenzhen City Breaker Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Wu Yin
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : >lessthan$1,000,000
Export pct : 80% - 90%
De Brekerco. van de Shenzhenstad, Ltd is niet alleen een uitvoerend bedrijf, maar ook een professionele fabrikant in China. Wij hebben onze eigen productiebasis. De producten die wij professioneel schakelen voedingen, sensoren, relais, voltagestabilisatoren, AC schakelaars, stroomonderbrekers, distributiedozen, industriële stoppen & contactdozen en anderen hebben behandeld. Aangezien wij een fabrikant & een exporteur zijn, zijn wij zeker dat wij onze klanten met hoogte kunnen het best steunen - kwaliteitsproducten en de concurrerendste prijzen. Ons bedrijf wordt gevestigd in Wenzhou - de Elektrische Hoofdstad van China. Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van, de productie van en het verdelen van laag voltage & hoogspannings elektroproducten. Wij zijn een ISO9001: 2000 verklaard bedrijf.
     Wij hebben vele certificaten, zoals CCC, Ce, citizen band, GS en RoHS verkregen. De stabiliteit, de deskundigheid en de technologische innovatie zijn de kernstenen van onze bedrijfsstrategie. Strevend naar betrouwbare productkwaliteit en de hoogste klantentevredenheid, verdiepen wij ondernemings constant binnenhervorming en voeren volledig een systeem van de kwaliteitswaarborg uit. Met speciale cultuur van werknemers, hoge investering op productiefaciliteiten en R&D evenals een brede waaier van producten, bepleiten wij „technologieinnovatie, bedrijfseerlijkheid en vertrouwen en kwaliteit eerst“ als ons basisprincipe, proberend om zich tot een elektrofabrikant van wereldklasse met constante inspanningen te ontwikkelen. 
Contactgegevens
Shenzhen City Breaker Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. fov

Tel.: 18810166789

Fax: 86-189-4289-0330

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)